14 juni 2011

Spelade badminton igår

När jag var 16 år började jag spela badminton i och med att jag och min familj flyttade till Malmö. Jag kände inte en kotte när jag tog mig ner till klubben, men det hela slutade med att jag fick många nära och kära vänner där. Jag spelade och tävlade fram till jag var 28 ungefär. På slutet bytte jag klubb ett par gånger, men flertalet år spelade jag i en och samma klubb.

Igår träffade jag några av dessa personer igen och vi spelade ett par timmar tillsammans. Det var så otroligt kul! Både att spela och att träffa dessa personer som jag umgicks med så mycket, personer som jag inte träffat, pratat med eller ens sett på ungefär 15 år! Det var nästan lite surrealistiskt! :)

Men så himla kul att träffas och prata, höra vad de gör nu för tiden. Och så himla kul det var att spela! Inte för att det gick så bra och helt slut blev jag eftersom jag är så dåligt tränad, men kul var det! :) Vi har redan bokat in en ny träff i augusti, det ska bli kul. Och då kanske denna hemska träningsvärk har gått över..... :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Så roligt! Hur känns axeln förresten? Träningsvärk förstår jag att du har. :)

Jennica... sa...

Det känns faktiskt inte så mycket i axeln. Sist jag spelade (för fleeera år sedan) så fick jag ju jätteont, men nu är det mest träningsvärk. Skönt. Men träningsvärken är inte skön.....herregud!

Kim sa...

Vad bra! Då kan du spela med mig ju om du bara får träningsvärkont! =)