11 april 2011

Härlig Stockholmsweekend

I helgen var alltså jag och Jens i Stockholm, utan barn, och hälsade på våra fina vänner Jonas och Johanna. Det blev en riktig myshelg! Jens åkte redan i onsdags för att jobba, och jag kom efter i fredags. Efter en del förseningar på Sturup pga storm så kom jag äntligen fram och det blev god middag hemma hos Jonas och Johanna på kvällen. Det var jättekul att träffa dem igen! Och att se deras nya lägenhet, jag hade ju aldrig varit där. Såå fin den var! Väldigt personligt inredd och genomtänkt in i minsta detalj. En lagom blandning av gammalt och nytt, många personliga detaljer, vackra saker och härliga färger. Det var superinspirerande!

På lördagen sov vi länge! Vilken lyx! Sedan slappade vi hemma hela dagen. Jag tog till och med ett bad i deras jacuzzi, läste tidning och drack vin! Helt underbart! På kvällen blev det middag på East som ligger mitt uppe i city, på Stureplan. De hade fantastiskt god mat, men servicen hade en del att önska. Det kändes lite som om de ville ha oss därifrån sekunden vi satte vår fot där. Allt gick väldigt snabbt och det kändes nästan lite stressigt. Fast vi hade en jättetrevlig kväll, för maten var god och vi har ju trevligt ihop! Efter middagen åkte vi hem till Jonas och Johanna igen och spelade yatzy, lyssnade på musik och drack drinkar till klockan var tre på natten!

På söndagen sov vi om möjligt ännu längre och sedan tog vi oss ut på en lång promenad längs vattnet i vårsolen. Det var skönt att komma ut och de bor i vackra omgivningar nära vattnet, så det blev en skön promenad.

På kvällen var det dags att flyga hem igen och väl hemma var det mysigt att pussa och krama på våra tjejer igen! Det är både skönt och nyttigt att komma iväg, bara vi två. Att få vara vuxna, känna att man kan göra saker och ting i sin egen takt, samla kraft. Men sedan är det väldigt skönt att få komma hem igen, att få mysa med de underbaraste tjejerna i världen!

Tyvärr blev natten inte speciellt mysig, då Johanna absolut inte ville sova. Bara skrek, grät och gnällde och det blev till att bära, bära, bära och ibland sitta i famnen i soffan. Då får man tänka positivt och vara glad att man samlat nya krafter i helgen så att man orkade en sådan natt!

Nu är det dags att hoppa i säng och hoppas på att det blir någon timmes sömn i natt! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Det låter som en lugn och skön helg det där. Inte dumt alls!

Jennica... sa...

Nej, det var en härlig helg. Skönt att fylla på energiförrådet med positiv energi att hämta fram mindre bra dagar. Kram på dig! :)

Johanna Stålros sa...

Åhh underbara du- det var supertrevligt att ha er på besök!!!
Förstår att Johanna hade svårt med omställningen:( Kram