26 april 2011

Började i alla fall bra....

I morse gick jag upp klockan sex och gav mig ut på en morgonjogg, var ute ungefär kvart över. Kände mig sjukt nöjd med mig själv! Och skönt var det också - faktiskt. Med en liten snabb promenad som uppvärmning och en kort promenad som nervarvning så var jag dock inte hemma förrän sju. Detta blev tyvärr lite för sent, och det var svårt att hinna med morgonen sedan. Hmmm, jag trodde jag kommit på något smart här, att träna på morgonen eftersom jag har svårt att hinna på kvällarna. Får kanske prova att springa en kortare runda på morgonen, då hinner jag kanske med bättre. Vill ju så gärna att tjejerna får lugna och fina morgonar!

Sedan har morgonen fortsatt sämre. Jossan har fortfarande ont i sitt ben och jag stannade hemma nu på morgonen för att kunna ringa vårdcentralen vid åtta. Fick därmed hoppa över dagens första möte. Jag ringde prick klockan åtta och då hade de så lång kö att själva kösystemet inte fungerar! Telefonsvararen sa att jag fick lämna mitt nummer eller ringa senare. Jag har lämnat mitt nummer, men det dröjer nog. Nu är klockan snart tjugo över åtta och jag måste köra till jobbet för nästa möte...... Skit också.

Men solen skiner, så det blir nog en bra dag det här med.

2 kommentarer:

Kim sa...

Om man är en typ som fixar morgonträning (alla gör ju inte det) så är det en riktigt bra grej! Antingen så frigör man eftermiddagen så man kan göra annat, eller så kan man träna två pass! =D

Jennica... sa...

Jag fixar absolut morgonträning, har inga problem att träna innan frukost. Lite svårt att komma upp ibland, men har jag väl bestämt mig så går det bra. Ska bara komma upp i riktigt bra tid, så jag hinner göra mig själv och tjejerna i ordning inom rimlig tid sedan. Hatar stressiga morgonar!