01 mars 2011

Kanel & Cayennes första aktivitet!

Nu - äntligen! - har vi börjat boka in aktiviteter för våren och sommaren! Det är så kul och spännande! Den första aktiviteten blir den 4 april och är en inspirationskväll då Ulrika Marklund talar om hur vi kan göra vårfint i trädgården, balkongen eller uteplatsen.

Vårfint

Vintern håller oss fortfarande i sitt grepp, men nu börjar vi längta efter våren! Förhoppningsvis är knoppar och blad snart på väg och med det lägger vi denna vinter bakom oss. Äntligen får vi det ljus och den värme som vi längtat efter och vi kan fylla på med ny energi!
Kom och lyssna till Ulrika Marklund, trädgårdsarkitekt och inspiratör som ger oss bra tips och råd inför växtsäsongen. Vad gör vi nu och vad kan vänta till lite senare? Hon vill inspirera oss att använda naturen och trädgården mer, och verkligen njuta av allt den har att erbjuda.
Vi kommer även att lära oss hur man kan göra egna odlingskrukor av vanligt tidningspapper samt hur vi med enkla medel kan få odlingen att bli mer dekorativ.

Välkomna!
När: Måndagen den 4 april
Tid: 19.00-21.00 inkl fika
Var: Byastugan, Hofterup (i närheten av Löddeköpinge, Skåne)
Pris: 250 kr/person
Anmäl dig till kontakt@kanelocayenne.se Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den senast 28 mars.


2 kommentarer:

Kim sa...

Spännande!

Jennica... sa...

Mycket! Jag hoppas att någon vill komma.... :)