24 mars 2011

En bra 2-års dag

Jag hoppas och tror, att Johanna har haft en bra 2-års dag idag! Den började ju mysigt i morse med att vi sjöng för henne och hon fick sina presenter. Hon tyckte mycket om att öppna dem! :)

Sedan så har hon blivit firad på dagis och hon hade med sig Hello Kitty-glasspinnar som hon bjöd på. Det blev tydligen lite uppståndelse när alla barnen skulle tacka henne för glassen, då blev det lite för mycket för Johanna. Men det hade gått bra det med. :)

Jag lagade god middag när jag kom hem, det blev canelloni med spenat och ricottaost fyllning som gratinerades i tomatsås. Till det en bönsallad med tomat och purjolök. Det blev riktigt smaskigt! Johanna och Josefine hoppade gärna över spenatblandningen utan hade skinka i sina canellonis. De verkade gilla det och båda åt med god aptit.

Sedan tyckte Johanna att det var dags att gå och duscha, och innan jag hann avsluta min middag så hör vi ett tjut ute från tvättstugan där duschen är. Då hade hon hoppat in i duschkabinen (hon hade tagit av sina kläder innan) och satt på duschen! Det hade givetvis kommit massor av vatten, troligen rätt kallt i början, och strilat rakt ner på henne och ut på golvet och ner i tvättkorgen. Hon såg ut som en dränkt katt när jag väl kom ut där, och ledsen var hon. Men vi mös en stund i handduken och sedan var det bra igen, men nä....inget mer duschande blev det! :)

När pyjamasen kommit på så mös vi en stund med nya pusslet och så byggde vi ihop legot, ett Nalle Puh hus med alla figurerna. Jättefint faktiskt!

Jens gick och la sig jättetidigt, så när Johanna somnat så mös jag och Jossan framför ett avsnitt av Bygglov. Hon mös i soffan och jag....nä, jag mös inte....tränade på crosstrainern. Nöjd med de 40 minuter jag gjorde, mindre nöjd med att jag satte i mig en massa glass efteråt....suck. Det är dags för skärpning igen!!

Nu sover ju alla sedan länge, jag har duschat och jag borde verkligen gå och lägga mig. Men det är så mysigt när huset är alldeles lugnt och tyst, mysigt att sitta här vid datorn helt själv då. Men snart är det dags, känner att ögonlocken börjar leva sitt eget liv......

Detta kortet fick Johanna av dagis idag! :)

4 kommentarer:

Jejje sa...

grattis till Johanna,hipp hipp hurra:))tänk va fort tiden går.....
Tror dottern är nöjd med sin 2-års dag.Ha en underbar helg/kramar

Kim sa...

Det låter som en bra 2-årsdag tycker jag! Ser fram emot övermorgon!!

Jennica... sa...

Ja, det blev en bra 2-års dag och mysigt även med en stund på kvällen med bara Jossan.

Och jaaa! Ska bli mysigt att ses alla på söndag! :)

Johanna Stålros sa...

Har man tränat är man värd en glass:)