15 mars 2011

En bättre dag

Idag har det definitivt varit en bättre dag. Har visserligen varit hemma med Jossan som varit förkyld och haft en dundrande huvudvärk, men vi har haft det mysigt här hemma. Lill-Hannis har varit på dagis och haft det bra där.

Jag och Jossan har hållit till i tv-rummet i varsin soffa. Hon har tittat på lite olika program och jag har jobbat, det har funkat bra. På eftermiddagen så hade jag telefonmöte ett par timmar angående budget för de tre kommande åren, inte helt lätt att diskutera per telefon, men det gick det med. Efter den genomköraren så fick jag ta en paus och då passade Jossan på att baka kladdkaka, det är ibland väldigt praktiskt när barnen börjar bli stora! :)

Jag åkte och hämtade hem Hannis och vi har haft en riktigt mysig kväll. Jossan var till och med ute en sväng på studsmattan, vilket är ett säkert vårtecken - samt ett säkert tecken på att hon mår bättre. Så i morgon blir det att åka till jobbet igen. Och på kvällen kommer Jens hem! :) Han har varit borta och jobbat sedan lördags morse, så det ska bli supermysigt att få hem honom igen. Tyvärr åker jag bort i jobbet torsdag till fredag, men jag ser fram emot en lugn och mysig helg då vi förhoppningsvis kan göra något tillsammans hela familjen.

Nä, nu ska jag faktiskt krypa ner till Jossan som ligger i min säng och läser. Hon har sovit hos mig när Jens varit borta, supermysigt! :)

Förresten, själv mår jag mycket bättre idag. Om någon undrar... :) Konstig dag igår, mådde så himla illa, men idag är allt bra igen. Knas.

5 kommentarer:

Jejje sa...

skönt att ni börjar må bättre:))studsmatta,va härligt.......vi får nog vänta ett tag/kramar

Jens sa...

Må illa? Gravid?

Kim sa...

Jaaaaa bebis!! =D

Jennica... sa...

Nej, nej och åter nej! :)

Johanna Stålros sa...

Skönt att du mår bättre/ kram