04 februari 2011

Skön fredagskväll

Har haft en mysig fredagskväll! Blev så sugen på räkor när jag satt på jobbet så jag svängde inom ICA på vägen hem och köpte ett gäng, så ikväll blev det rostat bröd med räkor, ägg, majonäs och rom. Kom på nu att jag glömde rödlöken!! :)

Vi satt och mös och pratade lite. Lite sådär halvgalet blir det ju alltid med lill-hannis, men det är man liksom van vid nu. Man måste helt plötsligt springa och byta en blöja, hon vill saker som det tar lite tid att tyda, hon flyttar saker hit och dit, är klar och vill ner, ska tvättas av, hittar på bus medan vi äter så man får "rycka ut" och så vidare. Så det är ju inte så att man sitter i väldigt lugn och ro, men ändå supermysigt! :)

Nu sover båda tjejerna och Jens ligger i sängen och läser. Jag har packat inför min helg med Nellie i morgon, ska spendera hela lördagen och halva söndagen hos henne. Vi ska planera, bokföra, göra smycken, fotografera och lite annat. Mycket att göra och mer effektivt att ses så koncentrerat istället för att göra lite då och lite då sent på kvällarna när man är trött. Ser fram emot i morgon, ska bli supermysigt och kul!

Nu ska jag också krypa ner och läsa lite! Godnatt alla bloggisar!

2 kommentarer:

Kim sa...

Ha det så kul med Nellie! För min del blir det en slö Melodifestivalande lördag och imorgon ska vi nog ta tag i lägenheten rejält och försöka få den i lite bättre ordning!

Jennica... sa...

Får väl se om vi tittar på Melodifestivalen. Det är inte Nellies grej precis, och sen så vill vi ju utnyttja tiden så mycket vi kan.
Men du gör väl en resumé av den i morgon hoppas jag. Eller....heter det resumé...? Ja, att du berättar om den alltså. Hittar inte ordet.

Recension heter det ju!! :)