01 februari 2011

Grymt effektiv

I natt sov jag ju alldeles själv i biorummet. Det var alldeles underbart att lägga huvudet på kudden, släcka lampan och veta att jag skulle få ligga där, alldeles ostörd, till morgonen. Men vad jag inte förväntade mig var, att jag skulle vakna 9 timmar senare utan att ha vaknat en endaste gång! Så himla underbart! Kroppen var lite chockad, men efter en dusch så kände jag mig som en ny människa. Jag tog det ganska lugnt på morgonen, körde Jossan till skolan eftersom Jens var hemma med Johanna som fortfarande är sjuk och var inte på jobbet förrän klockan var nio. Men det unnade jag mig faktiskt. Känner lite i kroppen att jag kanske också har en förkylning på gång, så jag ville ta det lugnt för att kanske förhindra den från att bryta ut.

Men vilken skillnad det är när man har fått sova en hel natt! Jag har varit grymt effektiv på jobbet idag. Jag har jobbat undan en massa, svarat på jobbiga mail som legat i inboxen ett tag, jag har haft "huvudet med mig" om man säger så. Det har inte varit så segt utan mer alert. Underbart!

Nu har vi bestämt att vi ska sova varsin natt därute i biorummet till dess att Johanna sover lite bättre igen. Skönt att veta att man har fler sköna nätter att se fram emot.

2 kommentarer:

Jejje sa...

va härligt med lite god sömn:)hoppas du får flera såna nätter:))natti natti/jejje från norr

Kim sa...

Skönt med sömn. Eftersom jag ligger lite efter Linas förkylningsfas så är det just nu jag som hostar klart mest så Lina fick lite lätt panik på mig i natt eftersom hon skulle pallra sig till jobbet idag och behövde sömn. Kanske hon också kan få låna biorummet lite? :)