19 januari 2011

Panikpackande

I morgon åker jag till Stockholm tillsammans med Nellie för att gå på Formex mässan. Det ska verkligen bli såå kul! Jag ser väldigt mycket fram emot det! Vi ska bo hemma hos min kusin och hans fru, och det blir som en extra liten bonus att även få träffa dem! Just nu är Jens också i Stockholm, han åkte ikväll och ska jobba där i morgon. Han kommer hem i morgon kväll, kanske med samma plan som jag åker dit med! :) Tjejerna ska vara hos farmor och farfar på kvällen tills han kommer hem, TACK snälla Frank och Lotta för att ni hämtar tjejerna i morgon! Och TACK Frank för att du skjutsar mig till tåget i morgon bitti!! :)

Ikväll har Jossan och jag haft lite mys här hemma. Vi har ätit kvällsmat tillsammans bara hon och jag, efter det att lillsyrran somnat. Det är mysigt att ha henne alldeles för mig själv. Vi mös så mycket att jag somnade tillsammans med henne......och vaknade nu..... Så nu måste jag packa väldigt snabbt för att slänga mig i sängen igen, så att jag inte är helt slut i morgon! Men å andra sidan är det inte mycket packning som behövs, så det ska nog gå rätt snabbt.

Så, nästa gång jag bloggar blir det nog på resande fot! :)

2 kommentarer:

Lotta(svärmor) sa...

Hej!
Hoppas du får det trevligt i Stockholm! Hur många mått välling och hur var det med micran, hur många gånger ska jag trycka på knapparna??

Jennica... sa...

Tack Lotta!
Välling: 2 dl vatten och 4,5 msk pulver. I väskan som jag skickade med finns en liten burk med färdigdoserat pulver.
Micran: 500 och 1.05 minuter (man trycker på startknappen 3 gånger).

Men jag finns på mobilen hela tiden så bara ring! Det är inga problem! Jag kan slå en signal i eftermiddag/kväll också, om det är något!

Stor KRAM!!