17 januari 2011

Formex igen!















Nu är det dags för FORMEX igen! Jag och Nellie var ju där i augusti förra året och nu är det dags igen, Formex är alltså två gånger per år. Den största mässan för Nordisk design, enbart till för agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen.

Jag och Nellie har planerat hur vi vill att Kanel & Cayennes sortiment ska se ut under våren och sommaren, så vi vet vad vi ska titta efter. Lite mer planerade denna gången, förra gången var mer "se och lära". Det blir det väl denna gången också, men nu måste vi även göra lite inköp och fylla på vår butik. Ska bli kanonkul och spännande! Vi åker på torsdag kväll, går på mässan på fredag och lördag och åker hem på lördagskvällen. Vi ska återigen bo hos min kusin och hans fru, det ska bli jättemysigt att få träffa dem igen och umgås i alla fall lite grann.

Temat för hösten och vintern var Happy. Nu är temat Glorious Mix. Formex beskriver temat såhär, för er som är intresserade:

Det mixade, matchade och återbrukade där gammalt och nött blivit nytt igen har fått ett starkt fäste här i Norden. Men nu händer det saker! Vi har börjat längta efter design, konst och skinande blanka ytor igen. Vårens tema på Formex är Glorious mix.
Den personliga blandningen är fortfarande ledstjärnan, men nu tar vi ut svängarna i en mer fantasifull, vågad och optimistisk stil där färgstark konst och design lyfts fram, med en stor dos humor!
Looken är sofistikerad och elegant med en modern jet set-atmosfär. Intrycket är grafiskt och stilrent men samtidigt avslappnat och humoristiskt, med mer stil än pengar som utgångspunkt.

1 kommentar:

Jejje sa...

va spännande:)ha så kul.-kom ihåg bra skor,man går ju så himla mycket/kramar jejje