19 december 2010

Så - nu var det slut för denna gång!

Med julmarknader alltså! Det gick mycket bättre idag, rent försäljningsmässigt. Mycket mer folk, vilket säkerligen berodde på att tågen gick igen och att det inte föll mer snö under dagen. Däremot har det varit fortsatt kallt, även inomhus i den källarlokal där vi stod. Men idag var jag bättre rustad, igår hade jag alldeles för lite på mig. Men om man får reda på att man ska stå inomhus, så tror man ju att det ska vara varmt. Inte iskallt. Idag hade jag fem lager på överkroppen, långkalsonger och jeans, dubbla strumpor och tjocka kängor. Och ändå frös jag, men inte som igår.




















Nu är jag trött. Man blir trött av att vara alert och prata med folk, sälja, avväga hur man ska "ta" just denna kunden, stå upp, frysa, le och allt annat som man gör! :) Nu är alla "barn" nattade och jag ska också krypa ner i sängen. I morgon börjar sista veckan innan jul och jag ska börja köpa mina julklappar! Tja, sista minuten.....men för att försvara mig själv så har det inte funnits något annat sätt att göra det på än såhär. Jag har verkligen fått ta en sak i taget, en vecka i taget den senaste månaden, eftersom det varit ganska mycket att fixa med. Men det är skönt att det är julafton först på fredag, för då tror jag faktiskt att jag ska hinna med allt som behöver göras utan att stressa för mycket. Jag längtar grymt mycket till den 23:e, då mina föräldrar och min syster kommer hit. Då är allt klart och jag kan bara njuta av julen och min underbara familj!

3 kommentarer:

Jejje sa...

va jobbigt att få stå & frysa,jag är grymt frusen av mig.Kul att eran försäljning gått bra.Fina saker som man ser på bilden:))Ta det nu lugnt sista dagarna,njut av familjen.Kram

Kim sa...

Vad synd att vi inte kunde komma i helgen. Nåja, en av anledningarna var ju faktiskt dina julklappar! :) Syns på torsdag!

Jennica... sa...

Mycket bra anledning Kimman! Och ni har ju faktiskt besökt oss två gånger...! :)