27 december 2010

Pulka

Idag har vi faktiskt varit utomhus. :) Ja, annars har vi bara myst här hemma, eller hos andra, och inte haft näsan utanför dörren förutom när vi hoppat in i bilen. Mycket slappande i myskläder har det varit, precis som det ska vara i juldagarna. Men idag som sagt, gav vi oss ut för att åka lite pulka. Jag, Jens, tjejerna och Jossans kompis travade iväg bort till sjöarna där det finns ett par bra backar. Vi hade det kul och mysigt och åkte mycket pulka, Johanna föredrog snowracer! :)

När vi kom hem så var det sovdags för Johanna, som var helt slut. Jossan hade en datorfri dag idag, och det var hon inte speciellt glad över. Hon surade rätt rejält men till slut så kom de på något annat att leka. När Johanna vaknade, så gjorde hon det på helt fel sida och surade väldigt rejält hon med. Låg och tryckte i soffan och grät och tyckte väldigt synd om sig själv.... :)





















Men till slut så gick det dåliga humöret över och det var spex och bus som gällde igen! Och alltid ska man ha något på huvudet, denna gången så var det en för liten pepparkaksgubbe-hatt som gällde! :)

2 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Så fina bilder på flickorna! De är alltid lika goa och söta ( förutom lite tjurigt ibland). Tack för en härlig kväll på Annandagen. Det är alltid lika mysigt att ha er här.

Jennica... sa...

Tack själv! Det var supermysigt!
Och jodå, de är alltid mysiga - trots lite tjurigt ibland! :)