05 december 2010

Julmarknad i Lomma

Idag har jag och Nellie stått på årets tredje julmarknad. Vi var egentligen lite tveksamma, eftersom vi stod på denna julmarknad även förra året och då gick det inte så bra. Det var dessutom utomhus och idag vräkte snön ner och det var minusgrader. Så man kan väl säga att vi inte var sådär väldigt sugna egentligen. Men tji fick vi, för det blev en väldigt bra dag! Det gick riktigt bra och vi träffade så många trevliga och glada människor plus att vi kanske också knöt en affärskontakt! Superkul!



















Kolla in Nellies smarriga pepparkaksmuffins! Mmmmmm.......


















Sammetshjärtana hade små "snöhattar"!

Vi var också med om ett snöskred! Helt plötsligt när vi står vid vårt stånd så hör vi ett brak en bit ner i gatan och då visar det sig att en massa snö rasade ner på trottoaren från taket på huset bakom! Vi flyttade oss snabbt en bit ut, och tur var det för lite senare så brakade det ner snö bakom oss! Det hade landat rakt i huvudet på oss och på taket på vårt marknadsstånd! :)

5 kommentarer:

Kim sa...

Spännande! Lina vill till Jakriborg så vi dyker säkert upp där nästa helg. Gick det bra för Joss? Det var lite för kort heads up för oss för att vi skulle hinna idag.

Jennica... sa...

Ingen fara! Det var mitt fel, kom på det för sent. Och det gick bara bra för henne!

Vi kommer inte att stå på Jakriborg nästa helg, utan helgen därefter, 18-19/12. Om ni nu vill träffa oss! :)

Kim sa...

Ja, Lina har koll så nästa helg igen kommer vi isf! =)

Jennica... sa...

Vad kul!! :)

Jejje sa...

roligt att eran försälning gick bra:))fina saker ni har,bakelserna ser ju fantastiska ut.
Kram från norr