30 december 2010

Inredningskurs

Tidningen Sköna Hem håller inredningskurser i Stockholm. Dessa kurser verkar vara väl ansedda inom "inredningsvärlden" och de får bra kritik från många som gått dem. Jag har varit sugen att gå dessa kurser i flera år, och nu känns det än mer angeläget och inspirerande. Det hade varit så himla kul! Men det är dyrt, 6.500:- kostar grundkursen, och då ingår inte boende. Men drömma kan man och kul hade det varit!

3 kommentarer:

Jejje sa...

framförhållning som nyårslöfte låter bra.jag försöker planera matlagningar,allt för att underlätta såna dagar man har fullt upp.sen har jag också blivit duktigare på att låta disken stå ett tag,för att kanske göra nåt roligare.Jag har kovat mig själv att fortsätta på den linjen.
-vad kul det hade varit att få gå den där inredningskursen:))vill du gå,starta en insamling vetja:))kram

Anonym sa...

Hejsan Jennica. Skulle bara önska ett riktigt GOTT NYTT ÅR och så har jag varit inne på din o Nellies hemsida precis och den var jättefin! GRATTIS till det, Jennica, det har ju varit din dröm, tänk att du har lyckats med det. Superkul. Min hemsida skulle ha ju skapats i höstas men min mamma blev ju sjuk, så det lades åt sidan helt o hållet. Får ta tag i det nu detta året. Vi vågade inte åka upp till Mora o fira jul som vi tänkte, vilket trafikkaos det har varit. Skönt att stanna hemma, faktiskt. Det var otroligt mycket olyckor. Hu!
Lycka till med Kanel&Cayenne, så roligt. Stor kram från din grannfru Christine

Jennica... sa...

@ Christine: Vad härligt att höra av dig! Gott Nytt År på dig med. Jag har inte velat kontakta dig, utan tänkt att du hör av dig när du känner för det. Jag har sett att ni varit hemma i jul, skönt att ni inte gav er iväg. Det har som sagt inte varit kul på vägarna. Hoppas att vi kan ses snart.
KRAM!