08 november 2010

Lyckorus

Idag har jag gått omkring i ett litet lyckorus hela dagen! Mina tankar har hela tiden vandrat tillbaka till helgen och min fina överraskning - så kul det var! Som ett extra litet minne så har jag också en fin träningsvärk av zumban! :)

Men nu är det dags att blicka framåt mot nästa helg som innebär fest på lördagen för att fira in söndagens födelsedag! Så nu planeras det för fullt tillsammans med mina föräldrar, det är mat som skall lagas, vin som skall inhandlas, jag ska städa och göra fint. Det ska bli såå kul! :)

Härnäst väntar dock en tidig kväll för i morgon bittit redan klockan halv sju så hoppar jag in i bilen för att åka till Helsingborg och sedan vidare till Älmhult för två dagars heldagsmöte. Just nu ser jag inte fram emot den där tidiga morgonen precis, men så tidigt är det inte och mötet ska faktiskt bli rätt kul. Så, lite sista plock sedan blir det hopp i säng! Natti natt fina bloggisar!

4 kommentarer:

Kim sa...

Have fun i Älmhult! För min del lär veckan kännas rätt kort ändå med 3 dagar i Polen och 2 dagar i Sverige. Ganska upphackat!

Hej sa...

Åh förstår att du är i ett lyckorus...för vilken underbara födelsedag du fick av tjejjorna!...kul när man får bli så överraskad och ompysslad...:-))
Ha en fortsatt lyckorusig vecka...

Jejje sa...

livet är inte de dagar som gått,utan de dagar man minns:))

njut av ditt lyckorus,ha en bra dag/kram

Jennica... sa...

Tack fina ni! :)