27 november 2010

Första julmarknaden

Då var första julmarknaden avklarad, det var på Kulturen i Lund. Den är egentligen hela helgen, men vi bestämde oss för att bara stå på söndagen eftersom vi så gärna ville prova på att stå på Malmöhus slott i Malmö.

Det gick trots alla omständigheter bra idag! Omständigheterna? Tja, för det första så är det bara andra året som man har julmarknad på Kulturen även på lördagen. Det är en hårt inarbetad tradition att ha julstök på Kulturen på förste advent och nu ska folk helt plötsligt ge sig ut på lördagen också/istället. Inte helt lätt att rucka på gamla traditioner! Och dessutom hade de "missat" (eller...?!) att marknadsföra att det var försäljning idag, de hade tydligen bara marknadsfört julpyssel för barnfamiljer..... Dessutom så har det vräkt ner snö hela dagen och det har dessutom blåst och varit väldigt kallt vilket nog har gjort att  många har stannat hemma. Men men, vi har haft väldigt roligt i alla fall och försäljningen var väl helt ok. Framför allt har vi gjort massor av marknadsföring för oss och vi har pratat med otroligt många trevliga och positiva människor!

I morgon är det då dags för julmarknaden på Malmöhus slott i Malmö. Det ser jag fram emot väldigt mycket! Jag vet att det brukar vara väldigt många besökare, men om de handlar är ju en annan sak..... Men kul ska det bli i alla fall!

Kanske ses vi?!

Inga kommentarer: