19 oktober 2010

Stressig dag

Idag har det varit en stressig dag. Det började redan på morgonen med att jag skulle lämna tjejerna på dagis och skola, en bil utan bensin, en motorväg full med köer och ett möte som började klockan 9 där jag var en i en grupp som skulle göra en presentation för ca 50 personer från hela världen. Jag var på jobbet kvart i nio, med andan i halsen.....

Sedan har dagen inte varit lika stressig men dock intensiv. Jag hade planer för att fixa lite privata ärenden på lunchen som inte blev av, vilket stressade mig lite. Handlade på vägen hem och väl hemma så väntade två tjejer som även de var rätt så intensiva - men glada! :) Fick en bra kväll med båda men tycker ändå att det blir så lite tid med dem. Och dessutom tråkig tid, tid då det ska göras läxor, ätas, badas och läggas - tid då de båda är lite trötta och inte på bästa humör. Men en sak är supermysig, och det är att Jossan har blivit så "pratig". Hon berättar om allt som händer om dagarna och vad hon tänker på, hur mysigt som helst!

Så, även idag fick träningen stryka på foten. När klockan var 21.30 så började "min" kväll, min egentid. Då hade jag lite saker att diskutera med Nellie och några mail att skriva, nu är klockan halv tolv och det är hög tid för sängen om jag ska orka med morgondagen.

Jag fyller snart år - jag önskar mig verkligen fler timmar på dygnet. Verkligen.

Inga kommentarer: