20 oktober 2010

Regn och rusk

Idag har det varit ett hemskt väder, Skånsk höst när den är som värst! Helt i motsats till helgen, när det var Skånsk höst när den är som bäst. Då med sol och blå himmel - idag med blåst och diagonalt ösregn..... Och givetvis så var jag ute och gick när det regnade som värst! Det var på lunchen, jag och Nellie hade varit och ätit och när vi skulle gå tillbaka till jobbet så var det som om himlen öppnade sig. Inte mycket att göra, bara att traska iväg - och bli blöt......

Som tur var så avslutades arbetsdagen med yoga! Nellie håller ju yogaklass efter jobbet (på jobbet) på onsdagar, och det är så kul. Det har varit en introduktionskurs och nästa vecka är det sista gången. Men efter en timmes pass som avslutades med en lång och härlig avslappning så var jag varm och mjuk i kroppen, skönt! Men då skulle jag ju gå ut till bilen, och där var det igen.....det diagonala ösregnet! Så lite fuktig och huttrande satte jag mig i bilen och körde hem....försökte behålla min inre värme från yogan i alla fall.

Hann precis träffa Johanna en liten stund, lagom till badet och sedan nattning. Det känns alldeles hemskt att inte träffa henne mer, men man får gosa desto mer sådana dagar. Jossan och jag hade en mysstund igen på kvällen innan hon skulle hoppa i säng, det har blivit en fin rutin. Vi gör något ihop och så pratar vi, pratar och pratar - så härligt! Idag innan hon skulle somna så berättade hon en vits för mig och Jens, den handlade om Pelle och Svante. :)
"Pelle frågar Svante om han får kissa i hans öra. Svante svarar nej. Nähä, säger Pelle, då skiter jag i det då!" Humor för 10-åringar! :)

Sov gott bloggisar! :)

2 kommentarer:

Jejje sa...

du verkar ha haft en härlig dag,även om det varit skitväder:))Humorn från en 10-åring är helt underbar.Hoppas du slipper regnet idag/kram

Jennica... sa...

Idag blev det hagel! :)