21 oktober 2010

Bokklubb

Ikväll har tjejerna från bokklubben varit här! Det är alltid lika trevligt och vilken tur att jag inte hoppade av! Jag funderade ju på det förra gången..... Inte för att det inte är kul, utan för att jag har svårt att hinna läsa. Men denna gången lyssnade jag på boken istället och då hann jag. Och jag kom på mig själv flera gånger under kvällen att jag satt och tänkte på hur glad jag är över att jag inte hoppade av, det är verkligen supertrevligt! Vi har ju ändå hållit på i nio år!

För övrigt har det varit en bra dag tycker jag. Bra på jobbet, fått en hel del gjort faktiskt. Däremot så känns det som om jag ligger efter med saker som jag borde göra här hemma..... Men men, det är snart helg och då får jag ta tag i alla "dåliga samveten". Har ju smyckekurs på lördag och jag känner att jag inte alls hunnit förbereda mig! Ska köpa lite mer material i morgon, så blir det nog bra. Det ska bli väldigt kul i alla fall! :)

I morgon bär det av till Älmhult för heldagsmöte. Det ska bli ett intressant möte så det ser jag fram emot. Det har tydligen snöat där och det ligger kvar.....det vet jag inte om jag ser fram emot dock. Visst, snö är fint.....men i Oktober?! Är det inte lite tidigt....?! Min kära bloggvän från norr tycker nog att jag är lite "gnällig" nu, men här i Skåne känns det faktiskt lite tidigt! Nu ligger ju Älmhult i Småland, men ändå! :)

Dags för sängen, det blir en tidig morgon i morgon. Natti natt på er alla fina!

2 kommentarer:

Jejje sa...

nä du:)))det tycker jag inte.Det är bra o dåligt med snö.Men håller med att det är lite väl tidigt.:)Men du kan ju toka till det och ha lite snöbollskrig:))Ha en underbar helg/kram

Jennica... sa...

Hann inte med något snöbollskrig idag! :) Och här hemma är det grönt och inte tillstymmelse till den minsta snö, vilket är skönt! Den kan gott vänta tycker jag.
Detsamma, hoppas att ni också får en skön helg!
Kram!