19 september 2010

Tjejmiddag

I fredags var det tjejmiddag och oj! vilken kväll det blev! Jag hade faktiskt inga förväntningar alls eftersom jag bara kände Maria, som var den som ordnade kvällen. Vi har ju lärt känna varandra här hemma när vi har varit mammalediga, vi bor i samma område. Däremot har jag aldrig träffat hennes vänner, men i fredags var det dags. Det visade sig att de var supertrevliga och vi hade verkligen kul!

Vi träffades redan klockan fyra då jag blev upphämtad av Maria och en tjej till, vi åkte hem till ytterligare en tjej för en fördrink. Sedan blev det tåget in till Helsingborg där vi mötte upp de andra, sju stycken var vi. Vi turade faktiskt. För er som inte vet vad "tura" är, så innebär det att man åker färjan mellan Helsingborg och Helsingör fram och tillbaka ett antal gånger. Det tar bara ca 20 minuter att åka över. Vi hade bokat bord och åt och drack, pratade och hade supertrevligt under några timmar. Det blåste ju ganska kraftigt och visst märktes det, men inte så farligt. Men sista överfarten tillbaka till Helsingborg, då tog det i ordentligt och det var rätt skönt att gå av faktiskt!

Efter detta turande så gick vi på lite olika barer och dansställen, ett riktigt ös hade vi! Det var riktigt kul! Jättetrevliga tjejer som verkligen kunde konsten att ha skoj! Jag tänkte på det vid ett tillfälle, då vi stod alla sju och dansade järnet, sjöng och hade superkul - att herregud, här är vi.....sju tjejer som alla är runt 40 år, och har skitkul, helt utan krav och förväntningar, vi är bara oss själva och har sååå kul. Rätt skoj att tänka på när man var omringad av tjejer som var "rätt" mycket yngre och "hyperinne". :)

Det blev en taxi hem och jag kröp ner i sängen klockan fyra. Trött, ont i fötterna men väldigt nöjd och glad. Igår var jag fortsatt trött och hade ont i fötterna.....och visst var jag väl glad också, men huvudvärken gjorde sig lite för mycket påmind för att jag skulle orka så värst mycket. :)

Måste bara berätta om en shot vi drack. Jag har ju druckit tequila shots förr, ni vet med salt och citron. Men nu lärde jag mig nåt nytt....tequila med kanel o socker och apelsin. Istället för salt och citron. Rätt gott!!  Faktiskt. För att vara en tequila shot i alla fall. :)

Inga kommentarer: