30 september 2010

Lärdomar

Ok. Nu bryter vi det här. Något har man väl lärt sig i alla fall. Det är inte lönt att gå runt och sura. Det är heller inte lönt att gå runt och tänka att nu är allt kört, nu kommer jag gå upp i vikt igen och jag kommer att förbli otränad. Det är lite överdrivet faktiskt...... Nä, det är bara att ta nya tag. Alla har väl svackor. Det är mänskligt. Bara för att jag haft några sämre dagar med maten och ett par dåliga veckor vad gäller träningen, så innebär det ju inte att det är kört för alltid. Eller hur?

Nä, i morgon är det nya tag. Det är ju inte värre än så. Det börjar direkt när jag vaknar. Se till att gå upp i bra tid. Äta en bra frukost. Redan där har jag gjort något bra och nyttigt. Man ska som sagt inte vara så hård mot sig själv. Det är aldrig för sent.

Och nu, nu tänker jag sluta titta snett på crosstrainern och gå och lägga mig med två tidningar, en kopp te och ett måla naglarna! :)

4 kommentarer:

Kim sa...

Du som ledde stort på Funbeat, kom igen nu syrran! 300 minuter efter mig nu, men fortfarande före Lina. Du låter väl inte henne komma ikapp? =)

Erik och Nellie sa...

Du är så klok! Det är aldrig för sent. Jag har en känsla av att du kommer att komma igen redan till helgen. :)

Jejje sa...

nä,det är aldrig försent:)bara bit ihop.-ha en trevlig helg/kram från norr

Jennica... sa...

Tack, vad ni är gulliga allihop! :)
Och jo, det är min plan att komma igång redan till helgen.
Ha en riktigt härlig helg allihop!
KRAM!!