11 augusti 2010

En dag av ärenden

Idag skulle vi "bara iväg lite snabbt" och fixa ett par ärenden på förmiddagen. Det visade sig ta ungefär dubbelt så lång tid som jag planerat. Men å andra sidan borde jag inte bli förvånad, tycker att det ofta blir så. Men det var mitt eget fel, jag var lite mer förvirrad än vanligt.....kan vi väl sammanfatta det med! :)

Första stopp blev i alla fall Flädie lanthandel där de även säljer hästgrejor, eftersom Josefine behövde en ny ridhjälm. Hon har ju vuxit så mycket i sommar, till och med om huvudet visade det sig! :) I morgon är det ju dags för ridläger, så det var inte mycket annat att göra än att köpa en ny hjälm......fastän det bara var fem månader sedan hon fick den förra!!

Efter detta så var det dags för att handla mat och sedan ett besök på bibblan. Det var inte mer än så, men vilken tid det tog!



















Johanna gillar bibblan, speciellt att sitta vid de små borden och rita! Hon ritar med stor frenesi och inlevelse. Och böcker plockar hon ut med samma energi! :)



















Jossan som är lite mer sansad hjälpte mig att låna våra böcker så att jag kunde ta hand om den lilla energiska! :)

När vi sedan kom hem så kastade sig Jossan i soffan med en av sina böcker medan Johanna spridde ut alla sina på golvet och mycket tydligt visade att jag skulle komma och sätta mig där med henne. Då kände jag mig väldigt nöjd, tänk att jag lyckats få två små bokintresserade tjejer! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Söta båda två! =D

Jennica... sa...

Ledsen att jag fick ta bort din förra kommentar.... :)