18 augusti 2010

Besök av dagisfröken

Idag hade vi hembesök av den tjej på Johannas dagis som ska vara ansvarig för henne! Det var spännande att öppna dörren för att se vilken typ av person som skulle stå där ute. Jag ville så gärna att jag skulle få ett direkt förtroende för henne, jag ska trots allt anförtro henne något av det käraste jag har! :)

Men inga problem, det visade sig vara en jättegullig tjej. Hon kom in och satte sig på golvet med Johanna, som glatt visade sina leksaker och till och med satte sig i knät på henne med en bok. Gott betyg alltså! När hon sedan skulle gå så fick hon nästan en kram, men sen var det som om Johanna kom på att detta faktiskt var en ny person så då blev det ingen! :)

Min ambition att bjuda på fruktsallad blev inte av. Johanna vaknade i natt ungefär en timme efter att vi somnat och då var hon helt vaken, stod upp i sängen och log stort. Det gjorde inte jag. Så det blev en kamp i ett par timmar - hon ställde sig upp, jag la henne ner, hon ställde sig upp, jag la henne ner.......till slut blev intervallerna längre så då körde vi istället - hon ställde sig upp, jag la henne ner, jag la mig i sängen på hennes rum, hon ställde sig upp, jag la henne ner, jag la mig i sängen......... Gaaahhhh!

Så, jag var "rätt" trött i morse när hon vaknade och efter att ha fixat frukost till oss och Jossan och hennes kompis som sovit över plus tagit på oss, så fanns ingen tid. Men det blev bra med kaffe också! :)

I morgon är det dags för första besöket på dagis, en timme ska vi vara där. Det är dessutom första dagen på mellanstadiet för Jossan. Stor dag alltså!

1 kommentar:

Kim sa...

Vilken spännande dag! Lycka till alla tjejerna idag!!