29 juli 2010

Bakis...

Igår hade vi en riktigt skön dag här hemma. Vi slappade mest runt, gjorde lite nytta som att stryka och sådär, men jag hann även med en halvtimme i solen och en cykeltur med tjejerna. Så himla mysigt det är att cykla, det var så länge sedan!

På kvällen så blev det en spontaninbjudan till Jens syster med familj och vi grillade röding och åt nypotatis, gräslökssås och sallad till. Smaskigt! Det är något av det bästa jag vet! Vi satt ute länge och pratade och drack en massa vin, hur mysigt som helst. Idag är det inte lika mysigt......har grym huvudvärk och känner mig som om jag varit ute på riktigt röjarpartaj! Jag blir ju bakis bara jag tittar på en vinflaska.....suck. Att jag mår så här kasst har säkerligen också med att göra, att Johanna vaknade i natt klockan kvart över två och tyckte att hon var jättepigg...suck igen. Det tog ett par timmar innan hon somnade igen och ytterligare ett tag innan jag kom ner i varv och kunde somna om. Jag hoppas innerligt att hon kommer att bli rejält trött av att gå på dagis, för annars förstår jag inte hur jag ska orka. Nu kan jag ju gå här hemma som en zombie, men det funkar ju inte så bra på jobbet.

Idag har jag en liten krasslig tjej här hemma, Jossan har huvudvärk och lite halsont. Hon tar det så lugnt hon bara kan eftersom hon hoppas på att hon ska kunna sova över med sin bästis ikväll, vi får väl se hur det blir med det. Annars så regnar det här och är allmänt trist ute. Här inne kurerar vi huvudvärk av varierande art och ser på friidrotts EM. :)

Inga kommentarer: