07 maj 2010

Trevlig kväll

Vi hade en supermysig kväll här igår! Vi var tio tjejer från området där vi bor som träffades hemma hos mig för lite vin och tilltugg. Det var alla mammalediga plus ett par som börjat jobba igen, vi brukar ju ses med barnen men igår var det bara vi! Det var superkul att kunna sitta och prata i lugn och ro utan det kaos som det alltid blir när barnen är med. Att vara bara oss själva och prata om något annat än dagis, mat, bajs, kräk, nattsömn och annat sånt där. :)

Jag bjöd på vin och ost, kex, frukt, oliver och lite sånt. Väldigt gott och jag tror det var uppskattat. En av tjejerna hade med sig sitt favorittilltugg och det var fantastiskt gott! Det var en röra som bestod av riven ost, majonäs, vitlök och fransk senap på grovt bröd (typ lingongrova) och så var det skuret i småbitar. Verkligen supergott! Jag hade gjort en "egen" ost av Philadelfiaost, hackad rödlök och svart kaviar och det blev också gott.

Hoppas nu att vi kan få till det så att det blir en återkommande aktivitet, det hade var superskoj! Man behöver det här, att komma ifrån lite och bara vara sig själv. Det är så roligt, man får en helt annan bild av tjejerna såhär på kvällen, lite uppklädda, sminkade och sådär! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennica, tack än en gång för en jättetrevlig kväll, inte visste jag att det fanns SÅ många gulliga tjejer i området!!! Klockan bara rusade iväg, men så är det ju när man har det roligt:)Kram från Christine

Jennica... sa...

Tack själv Christine! Ja, det blev lyckat och det verkar som om det var väldigt uppskattat! Det får vi göra fler gånger. KRAM!