15 maj 2010

Lite sådär i förskott

Josefine har önskat sig en cykel till sin 10-års dag som ju är om ungefär fyra veckor. En jättebra present tyckte vi och tänkte satsa på det. Men så kom hon hem en dag och berättade att hennes klass och flera andra ska på cykelutflykt på tisdag, och hon vägrar att cykla på sin nuvarande cykel. Inget hot eller så, bara ett klart konstaterande. Nu är det så, att det är tre år sedan hon fick den cykeln och den är verkligen för liten för henne, så vi har full förståelse för henne. Därför så bestämdes det att hon skulle få en cykel lite i förskott - och idag var dagen då den skulle inhandlas! Vi försökte göra det lite som en överraskning, försökte hitta på att vi skulle iväg på andra ärenden men hon är ju inte dum så hon förstod att något var på gång!

En fin lila cykel blev det i alla fall, med 3 växlar!


En glad tjej som är ute och provcyklar! Det fick bli en liten kvällstur för det har ju verkligen vräkt ner hela dagen! Så fruktansvärt tråkigt väder!


Johanna fick också följa med ut och kolla in syrran som for fram och tillbaka på vägen! Hon far själv fram och tillbaka så alla bilder på henne blir suddiga. :)


Väldigt kul att gå fram och tillbaka över fartguppen! :)


En bra sak med allt detta regn (det enda!) är ju att alla växter blir rejält genomblötta och växer så det knakar, grönt och fint blir det också. Häcken tar sig fint i år också och är riktigt hög. Fina blad kommer på alla grenar, det känns bra. Men nu längtar jag efter sol och värme, det är ju faktiskt vår!

7 kommentarer:

Kim sa...

Så kul med ny cykel! Nu blir ju jag sugen på ny cykel jag med... hmm... får se om jag pallrar mig utanför dörren imorgon och går och kikar på en!

Anonym sa...

Grattis till nya fina cykeln.
Den ser kanonfin ut.

tycker

Morfar och Mormor

PS Har inte Johanna någon cykel?

Jennica... sa...

Jag blev också sugen på ny cykel, en bra önskning till födelsedagen kanske!

Och nej, Johanna har ingen cykel. Det får hon vänta lite med. Hon provade en trehjuling i affären dock! :)

lotta(svärmor) sa...

Jättefin cykel, hoppas det inte regnar på tisdag, då ni ska på utflykt.
Trädgården var också jättefin, som du har jobbat Jennica.....!!

Jennica... sa...

Tack snälla Lotta! Tja, det är väl inte så värst märkvärdigt med vår trädgård, men krattat - det har jag gjort! :)

Har dock läst en himla inspirerande bok och har nu tusen idéer om saker jag skulle vilja göra! :)

Unknown sa...

ja det är ju bara 181 dagar kvar till den stoooora dagen så du kan ju börja komma på vad du önskar dig :) nu har jag börjat räkna ner.....hehe

(Kul för Joss med en ny hoj! Det är en bra present tycker jag.
Håller med om att det finns vissa positiva saker med regnet typ att man slipper vattna i trädgården. Men det blir dyyyrt för när vi inte är ute och jobbar o åker vi o köper saker....typ krukor och sånt... Var nästan lite missunsam att de hade 25 grader i Luleå) Kram S

Jennica... sa...

181 dagar! Att du håller räkningen! :)
Själv är jag i full denial och låtsas inte om det alls. Kan ju låtsas att det regnar - för det är ju inte så svårt!! BLÄ för detta väder! Ja, svårt att unna andra sol när man själv längtar. Förra året var maj helt otrolig kommer jag ihåg, sol varje dag.