27 maj 2010

Härlig dag i solen

Idag har det varit härligt väder! Det är fortfarande inte någon riktig sommarvärme, men solen har lyst på oss hela dagen och det har varit riktigt skönt. Jag har hunnit med en del i trädgården även om det är ständiga avbrott i form av en leksugen Johanna, blöjbyte, matlagning i omgångar till "alla" barn och lite mer blöjor....och lite mer mat! :) Men sakta men säkert kommer jag framåt. Jag försöker att inte tänka på hur mycket som behöver göras utan jag fokuserar på vad jag får gjort och känner mig nöjd med det.

Idag har jag rensat färdigt stora rabatten där bak och rabatten där fram med buxbomen. Jag har också rensat mellan stenarna på uteplatsen på framsidan och så har jag sopat undan gamla löv och annat vid dörren och cykelstället. Så, jo...rätt nöjd är jag ändå! :) Och fint blir det!

I morgon kanske jag tar mig an lite maskrosor igen, har ju vilat från dem lite. Blev lite trött på dem.....

Jag ska också träffa Annika och lilla Juni i morgon, får se om de kommer hit eller om jag åker in till Lund. Nu börjar snart andra semifinalen i Eurovision song contest, och även om jag är ett stort fan av Melodifestivalen så tycker jag att själva ESC inte är så kul. Men Jossan vill så gärna se och hon har fått lov att stanna uppe så då ser jag såklart med henne. Hon ligger nu nerbäddad i soffan där uppe och jag ska kila upp till henne, har lite kaffe på gång bara!

Inga kommentarer: