27 april 2010

Trevlig lunch

Idag har jag haft min kompis Malin här på lite lunch, hon hade med sig sin lille Hugo som fyller 1 år om ett par veckor. Jätte-söt liten kille! Han och Hannis tittade lite skumt på varandra i början men sedan så rörde de sig lite runt varandra och lekte med leksakerna, söta! :)

Det är ju som det är när man ses med små barn, det blir mycket fokus på dem men vi gick en promenad och båda barnen somnade i vagnarna, så vi fick pratat en del också. Det var riktigt mysigt, skönt med lite "vuxentid" också. För det är ju så att även om barnen är himla mysiga så tar de mycket fokus.

Annars så har det varit en riktig hemmadag idag. Jag har känt mig rätt så trött, det är väl den där sömnskulden från förra veckan som börjar göra sig påmind. Men det har ändå varit helt ok, har fixat och donat lite hemma. Nu är klockan rätt mycket, Jens jobbar och tjejerna sover såklart. Det är en skön stund, den här på kvällen, när tempot går ner och allt är undanplockat. Det är ordning och reda i huset och det blir lugnt och stilla. Skönt.

Inga kommentarer: