04 mars 2010

Vänner

Idag har jag varit i kontakt med två av mina allra närmaste bästa vänner! Jag nästan skäms när jag tänker på hur dålig jag är på att hålla kontakten med mina tjejkompisar..... Det är ju de som alltid finns där, de som är så goa och som känner mig så bra, de som alltid ställer upp. Det måste faktiskt bli ändring på det här.....jag måste bli bättre på att träffa dem!

Jessica, som jag känt sedan "ett helt annat liv", var här idag på lunch och vi pratade och pratade och pratade, så himla mysigt! Hon är gravid och väntar sitt tredje barn! Hon har Emma och Oscar sedan tidigare och nu ska det alltså komma en ny liten bebis, om ungefär 6-7 veckor! Spännande! Det var så kul att ses och ännu roligare att hon ska bli mammaledig igen så att vi hinner umgås lite mer.

Nu ikväll har jag pratat i telefon med finaste bästaste Sara, också himla mysigt! Och också helt galet längesedan vi sågs eller pratade. Det måste bli ändring på detta! Hon bjöd in till tjejmys-kväll hos sig om ett par veckor och det ska bli suuuper-mysigt att träffas alla tjejerna och bara mysa, prata, dricka drinkar och gott vin! Jag riktigt känner hur jag längtar efter henne när vi väl pratar. Hur svårt ska det vara att komma iväg på en fika, en promenad eller vad som helst?! Hm.....nej, ändring får det bli!

Stora KRAMAR till er, alla goa tjejkompisar!

4 kommentarer:

Sara sa...

Söta du! Var ju hur längesedan som helst sedan vi sågs. Saknar dig! Det ska bli supermysigt att ses! Blir Jossan väldans ledsen dör att du ska iväg får vi ta myskvällen en annan gång och så kanske jag kan komma ner och melodifestivala med er....
Stoora kramar

Jennica..... sa...

Du är för go! Jag ska prata med henne i kväll om det där, det går säkert bra! Vi kan ju ha lite telefonkontakt under kvällen! :)

Lina sa...

Hej! Hoppas att du har en bra dag i solen! Måste bara tipsa om en butik som jag var inne idag - Homeville på Regementsgatan i Malmö. Tänkte att du säkert skulle gilla den :) Den kändes lite sådär Ackig ;) http://www.homeville.se/

Jennica..... sa...

Hej Lina....eller är det Kim?! Man vet liksom aldrig! :)
Nej, jag har aldrig varit där inne men det är många som har nämnt den som en butik jag hade gillat. Så nästa gång jag är i Malmö så får det bli ett besök där! Tack för tipset!
KRAM!