29 mars 2010

Hemmadag

Idag har det varit en riktigt lugn hemmaslappedag! Jag och tjejerna har bara myst här hemma, gått runt och skrotat i mjukiskläder och allmänt slöat, skönt! Jag och Jossan fick också en mysig stund ihop när Johanna sov, då vi satt uppe på loftet och gjorde fina kort. Hon är riktigt duktig och hon har påskpysslat hela dagen, det ena alstret finare än det andra har hon kommit och visat upp! Hur kommer hon på allt?!

Sedan så blev det babysim! En tur till Helsingborg med allihop, det är faktiskt rätt mysigt även om Jossan tycker det är trist. Men det är kul att även Hannis har sin aktivitet, och hon verkar gilla det.

När vi kom hem så uppvaktade vi Jens med present på namnsdagen och det blev kvällsmat och det vanliga "kvällsköret" med disk, läggning och så. Johanna var dock inte alls sugen på att sova så hon var uppe till klockan 22.00, även om hon bara sovit en gång idag! Hon har verkligen inget sömnbehov den tjejen. Hoppas hon sover längre i morgon bitti, idag ville hon gå upp klockan 4.30........lite segt.....hon somnade inte förrän 21.30 igår trots bara en vila och kalasande!

Nu sover de snart allihop i alla fall, både Jens och tjejerna. Min stund på dagen som bara är min i lugn och ro infinner sig. Det blir en kopp te framför tv'n med en tidning i knät!

Inga kommentarer: