22 februari 2010

Kom igen då.....

Idag försöker jag vara lite duktig här hemma. Fortsätta med tvättberget och plocka undan. Det går sådär får jag väl säga. Har liksom ingen lust alls. Eller jo, på ett sätt har jag en väldig lust att fixa och dona här hemma, men jag känner att jag liksom inte har förutsättningarna för det riktigt just nu. Att bara går här och plocka undan och städa är liksom inte riktigt det jag tänker på. Jag vill fixa till, göra om, plocka fram nytt och sådär. Det kliar i fingrarna att få fram det där hemmet som finns i mitt huvud. Men men, det kommer!

Sitter också och surfar runt på olika inredningssiter och det gör ju inte saken bättre! :) Så mycket fint det finns! Försöker också kolla på lite olika inredningskurser och utbildningar. Det hade jag tyckt vore jätte-kul! Men det kostar en hel del pengar och så finns många av dem inte här i närheten. Har ni någon erfarenhet av några sådana kurser eller utbildningar får ni gärna tipsa!

Nej, nu beter jag mig ungefär som när jag pluggade. Det vill säga, jag gör allt annat än det jag ska! :)

2 kommentarer:

Kim sa...

Inte helt som när man pluggade... när man gjorde allt annat förutom att plugga på den tiden så städade man ju istället. =D

Jennica... sa...

Upp och nervända världen! :)