15 januari 2010

Två dagar kvar!

Tänk - i övermorgon så bär det iväg!! Åhh, vad jag längtar! Det är så kallt och jag bara fryser, jag är såå trött på att laga mat, diska, tvätta och annat trist. Nu ska jag bara njuta av värmen och min goa familj i en månad utan att behöva tänka på vardagstråk. Snacka om att ladda batterierna!

Idag tvättar jag och stryker, jag planerar min och barnens packning, jag försöker få ihop vad som ska i handbagage och inte, ska även i väg och handla eftersom Kim och Lina kommer på middag ikväll och säger hejdå, det ska bli super-mysigt!

Jo...det blir nog bra till slut det här! :)

9 kommentarer:

Kim sa...

Krångla inte, har ju sagt att gröt är fine. =)

Jennica... sa...

Jag ska inte krångla, men måste handla lite ändå. Vi har inte så mycket hemma. :)

Maria sa...

Jag tror att ni kommer att ha celebert sällskap på ert resmål om jag har fattat Sanna Lundells blogg rätt, kan bli spännande :-).HA det underbart allihop!

Jennica... sa...

Där ser man! Jag ska hålla ögonen öppna och sedan kanske detta blir en skvallerblogg! :)

Tack, ha det så gott här hemma med! ;)

Lina sa...

Tack för god middag och mysig kväll igår! Hoppas att ni får en underbar semester! :) Kram

Jennica... sa...

Tack Lina! Det var en jätte-mysig kväll igår, det får vi göra om. Då kan ni ju stanna över så vi kan ta det lugnt hela kvällen och mysa över en stor frukost dagen efter. Sköt om dig! Kram!

Maria sa...

Vad kul att du också bloggar :-). Har läst runt hur mycket som helst nu :-). Får ju läsa ikapp vad som hänt sedan vi sågs senast vilket är en hel evighet sedan ju :-).

Tack för rosorna om mina foton. Nej, jag har inte bytt branch men tycker det är himla kul. Nu blir det inte så mycket när det är kallt och mörkt men snart kommer väl lite vårfoton i bloggen kan jag tro :-).

Vad himmelens skönt det låter med långsemester. Är smått avis... Vi ska i och för sig också iväg men bara en vecka och upp till kylan i Sälen. Inte fy skam alls men just nu längtar jag efter lite sol och värme faktiskt.

Hälsa Jens så mycket och njut av ledigheten. Vi får höras mer när ni kommer hem igen. Hade varit kul med en liten fika eller något ... ?

KRAM från Hanssons.

Anonym sa...

JENNICA!!! Åh, jag önskar att ni får en riktigt härlig månad i ljuvliga Thailand! Tänk, att ni ska åka iväg denna trista årstid och när ni kommer tillbaka kanske våren tittar fram? Vi håller utkik på ert hus och sätta ut soptunnan när det är dax. Vet att din svägerska kommer och tittar till huset. Ha det nu riktigt skönt och koppla av, så hörs vi av under "resans gång" Hälsa familjen.
Stor KRAAAAAAAAAAAAM! Christine

Ann-Charlotte sa...

Lycka till! Tänker på er alla fyra.

Kramar från M/P