29 januari 2010

Stukad fot, öroninflammation och lite annat

Äntligen äntligen (peppar peppar) så är allt bra med Josefine igen! Hon har ju haft världens otur här! Först stukade hon foten rejält så att hon inte kunde gå på ett par dagar, vi fick bära runt henne. Sedan fick hon ytterörainflammation av allt dykande i poolen och det är inte kul att få, det gör rejält ont. Så det blev en tur till doktorn och där fick hon penicillin, och hon har redan slukat två flaskor alvedon och en halv flaska thailändsk "pain killer"! Men nu så är det som sagt bra igen, hon äter fortfarande penicillin men annars är allt ok. Det är såå skönt för henne, hon har ju haft rejält ont någonstans nu i en hel vecka, stackaren. Och bara 4 skoldagar har det blivit eftersom hon har fått stanna hemma.

För övrigt så njuter vi i fulla drag här! Det är verkligen så härligt att "bara vara" - för det är precis det vi gör......bara "är". Vi rör oss inte inom något större område! Mest mellan vår bungalow, poolen och restaurangen och det passar oss perfekt - drönare som vi är! :)

Dagarna går faktiskt väldigt fort fastän vi inte gör något speciellt. Jag tycker knappt vi hinner äta frukost förrän det är dags för lunch, och sedan blir det helt plötsligt dags för att ta lite siesta och en dusch för att senare gå och äta middag och så vips har en dag till gått! Men där emellan så har vi förstås solat (fast vi är mest i skuggan....), badat och allmänt myst. Vi hinner faktiskt läsa lite mellan varven också vilket jag inte trodde.

Massage har jag fått två gånger och idag har det blivit fotvård. Jag och Jossan har även fått våra tånaglar målade tillsammans, jätte-mysigt! Det kostar inte mycket men det känns så lyxigt att kunna unna sig det.

Vi umgås mycket med våra vänner som också är här. Vi har idag även träffat på det par som vi träffade på planet, de satt brevid oss. De är jätte-trevliga och de spenderade dagen tillsammans med oss här på hotellet. Nu har vi bytt e-mail adresser, facebook och allt annat så jag hoppas att vi kan hålla kontakten.

Just nu är Josefine iväg med våra vänner och köper lite godis. Jens och Johanna är i bungalown och hon får lite mat. Jag sitter här i hotellreceptionen och tittar på solnedgången och bloggar, livet är härligt! Nu är det nog dags för en powerwalk om jag hinner innan det blir för mörkt.

Kram på er!!

5 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Det låter härligt! Passa på och njut för här är det snö, minusgrader och blåst och det ska fortsätta ett bra tag.

Kram på er alla fyra.

lotta(svärmor) sa...

Kul att höra av dig också, det har varit så tyst på din blogg. Baaaa.....ra njut allt vad ni kan!!
Många kramar till er alla!

Jennica... sa...

Tro det eller ej, men ibland är det svårt att hinna med att blogga! :)

Får in SVT World här nere på tv'n så jag har sett att ni har riktigt vinterväder där hemma fortfarande. Vi njuter i fulla drag och hoppas hoppas att vintern ska ha gett med sig lite tills vi kommer hem.....men det är nog att hoppas på för mycket!

KRAM!!!

Anonym sa...

Hej!
Läste din blogg, duktig du är på att skriva...man vill likson inte sluta läsa! Kul att du skrev om det fantastiskt trevliga paret som ni träffade på flyget...=)

Jennica... sa...

Hej - kan det vara Caroline?! :)
Kul att du hittat hit! Och självklart skrev jag om er, det var jätte-kul att träffa er!
Kram!