04 december 2009

Julmarknad i Lomma

På söndag är det dags igen! Då är det julmarknad i Lomma och då ska jag och Nellie vara med. Vi hade faktiskt inte några planer på att vara med på fler julmarknader än den i Lund, men när vi var där så blev vi tillfrågade om vi inte ville vara med i Lomma på söndag och då kan man ju inte tacka nej! Speciellt som de sa att de var noga med att bara ha utställare med fina ordentliga saker, de ville inte ha något skrafs! :)

Så, på söndag mellan 11-17 finns vi på julmarknaden i Lomma! Kanske vi ses.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jennica!
Ah, att vi inte har fått till det lilla kaffet än, men det kommer väl. Det ser ju ut på bloggen idag att du kanske inte hade orkat med det heller.....stackars dig. Hemskt att vara så trött och att ändå måste vara alert med den lilla.... Nästa lördag skall vi åka och hämta hem Boss. Det ska bli kul. Nu önskar jag er riktigt stort LYCKA TILL i Lomma! Vilken grej! Skall ni fira julen hemma i år? Vi skall ju åka upp till Mora över både jul och nyår och vi tänkte fråga om fåglarna får fira hos er? Annars ordnar vi det på annat vis, så får ni bara säga till. Vi kan höras av och så skall jag maila över senaste bilden på vår lille Boss.............vi hörs Jennica, kram på dig, hoppas du får sova gott nu när det är fredags mys och allt..........Kram
Christine

Jennica... sa...

Åhh, vad han var söt er lilla Boss! Ska bli jätte-spännande att träffa honom!
Vi kommer att fira jul här i Skåne i år med, så det är nog inga problem att ta hand om fåglarna.
Och nej, igår hade jag inte varit något vidare sällskap. Fast å andra sidan så kan en kopp kaffe med en vän hjälpa upp en annars jobbig dag att bli en mysig dag istället! Hoppas vi får till det snart! :)
KRAM!