16 november 2009

Tack!!

Tack underbara goa familjen för en mysig kväll igår!!

Min mamma, pappa, syster Kim och Lina var här på middag igår och vi firade min födelsedag, som ju var i lördags men firandet blev igår som sagt. Super-mysig kväll blev det! Jens hade lagat en jätte-god köttgryta och jag hade gjort en rätt god efterrätt och hyfsat misslyckade muffins till kaffet, men jag tror alla blev nöjda i alla fall! :)

Fina presenter fick jag, bland annat en fin klänning, mysiga krämer från Body Shop, rengöringsprodukter från Clinique, en CD med Melody Gardot, en bok jag är nyfiken på: "Hypnotisören" av Lars Kepler och presentkort på Triangelns Kurbad. Mycket glad blev jag!!

Mysigt att sitta och prata och umgås! 

Idag har det varit en helt ok dag. Josefine har varit hemma från skolan eftersom hon hade ont i huvudet och magen, men det blev snabbt bättre. Tror mest att hon var trött, men lika bra att stanna hemma ändå. Nu verkar hon frisk igen och det blir skola i morgon. Själv har jag försökt hinna pyssla lite, jag börjar känna en viss stress....om man säger så.....hur ska jag hinna få färdigt allt till julmarknaden som är om två veckor.... Försökte sy ett par tyghjärtan, men det blev sådär.....jag är riktigt dålig på att sy och behöver verkligen träna mer.....svårt bara eftersom tiden inte riktigt finns.....

Johanna har varit allmänt gnällig idag faktiskt, inte riktigt på humör. Arg och missnöjd verkar hon.....inte likt henne alls, får ta och sätta mig hos henne en stund nu. Snart är det dags att packa och åka iväg till babysim!

2 kommentarer:

Ann-Charlotte sa...

Tack själv för en mysig kväll med god mat och mycket prat.
Kram på er hela familjen

Kim sa...

Tack själva! Så roligt det var att titta på Hannis igår, men ser nu att hon fått feber. Stackars lilla bebisen!