01 november 2009

Lördagslullande

Det var faktiskt en riktigt mysig dag igår, fastän inget speciellt hände. Kanske just därför. Alla lullade runt och mös med sitt.

Josefine hade ju sin bästis här som sovit över och de klarar sig ju helt själva, de ropar när de vill ha mat typ. Annars gör man bäst i att hålla sig undan! :) Jens jobbade och jag och Johanna vi.....jaaa, vad gjorde vi..? Vi handlade, vi fixade mat, vi tvättade, vi vek tvätt och så gjorde jag fina hjärtan att sälja på julmarknaden. Så för oss var det egentligen en dag som alla andra.....vi myser ju mest runt hela tiden! 

På kvällen så kom Josefines bästis hit igen för att de skulle gå Bus eller Godis, det var ju Halloween! Två "läskiga" (mest söta och fnittriga) häxor smög ut  i den mörka kvällen beväpnade med en korg för allt godis och två toarullar som de skulle linda in  de personers brevlådor i, som valde bus!  Moas mamma stannade kvar här på lite kaffe så vi fick en mysig pratstund. Sedan kom häxorna tillbaka med godis - och två toarullar som de inte behövt använda! :)

Inga kommentarer: