26 november 2009

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Har faktiskt hunnit sy fyra tyghjärtan ikväll, samt satt band i alla mina lerhjärtan. Alltid nåt! 

Har haft en bra dag idag, trots dålig sömn! Dagen började med att jag och Johanna gick på babycafé tillsammans med min grannkompis och hennes lille son. Det är riktigt trevligt och kul för barnen, man sjunger och de kan leka lite, och så fikar man. Det var bara andra gången jag var där, sist var när Johanna var 7 veckor gammal - nu är hon ju 8 månader och har definitivt mer glädje av det! :) Hon tyckte det var spännande med alla barn, speciellt de lite äldre. Och så fanns det ju en massa "nya" roliga leksaker!

Efteråt så åkte jag och Maria till köpcentrat som ligger i närheten och tog en tur. Jag behövde köpa byxor till Johanna som har vuxit ur det mesta i hennes lilla garderob. Det blev två par byxor och tre bodies från Name it, de har så fina saker. Och så världens sötaste mössa från H&M, och ett par små tumvantar! 

Sedan så har Jossan varit på sin gymnastik, vi har ätit god middag, planerat det sista för vår resa i januari (mer om det snart...) och så blev det också lite tid för pyssel som sagt. En bra dag!

I morgon kommer mamma och pappa och passar tjejerna så att jag och Nellie kan fixa det sista till julmarknaden. Söta goa mamma och pappa, de ställer alltid upp. Älskar er! 

Inga kommentarer: