20 september 2009

Super-mysig lördag

Idag har det verkligen varit en super-mysig dag! Det har ju varit helt fantastiskt väder! Sol och klarblå himmel, varmt och skönt. 

Dagen började väldigt bra med att jag fick sova länge! Jens tog natten med Johanna och sov med henne i hennes rum, så jag sov själv uppe i vårt sovrum och det är extra skönt. Alldeles tyst och lugnt, jag sov som en stock! Efter en god frukost så gav sig Jens och Jossan iväg till ridningen och jag pysslade i trädgården. En fantastisk dag som sagt, så varmt! Jag rensade häcken, det har kommit lite ogräs där trots fiberduk och täckbark. Jag antar att det har lyckats växa i skarvarna på fiberduken, plus att det kommer ovanifrån också. Jag hann med att rensa stora rabatten också, plus några mindre. Skönt att få det gjort! Vår trädgård ser rätt fin ut nu faktiskt, det känns skönt att den är i så pass bra skick inför hösten!

Jens gjorde en super-god lunch - fullkornspasta, tonfisk, chillikeso, salsa och grönsaker. Smaskigt! Och nyttigt! Efter lunchen så gick jag och Johanna ut på en powerwalk. Varmt! Men skönt. Sedan blev det en lugn kväll med dataspel för Jens och Jossan, lite TV, sovande i soffan och annat mys. 

Nu har Johanna äntligen somnat, hon vaknade till och var på bästa humör vid sena matningen. Hon bara skrattade och "pratade".....och då är det svårt att känna sig irriterad, även om klockan är mycket och man är dödstrött. Bara att leka lite och sedan se till att hon hade det mysigt i sin säng, sedan somnade hon av sig själv. Vilket fantastiskt litet barn hon är! :)

Men nu är det min tur att sova också. God natt på er - where ever you are! :)

2 kommentarer:

mylovelygrandma sa...

Hejsan!
Kul att du lämnat spår hos mig!
Jag ska skriva mer om vad vi hittar på i skolan! och det är fritt fram att ställa frågor :) skolan heter aspero kompetens och ligger i malmö. Ha en mysig söndag!
Josefin

Jennica... sa...

Tack Josefin! Vad kul att du hittat hit! Jag tycker mycket om din blogg och läser den dagligen, och nu ska jag hålla utkik efter mer information kring utbildningen. Den lät väldigt kul!