07 september 2009

Mys i biorummet

Nu på förmiddagen har jag börjat titta på Sex and the City-boxen! Det var super-mysigt! Jag hann med 5 avsnitt innan Johanna tröttnade, hon sov under fyra stycken och de sista tittade hon på tillsammans med mig! :) 



Med risk för att låta riktigt dum så har jag inte kunnat sätta på en film i vårt bio-rum tidigare. Men om ni sett alla apparater och fjärrkontroller så hade ni kanske haft lite mer förståelse! Jag har en liten fusklapp..... :) 

Jag måste säga att jag älskar den serien! Den är full av vackra människor, snygga kläder och fantastiska skor! Och även om den kan tyckas ytlig och bara handla om kläder och sex, så tar den faktiskt upp ämnen som är rätt kul att "avhandla", och de gör det ju på ett så underbart rättframt sätt! Näst sommar kommer ju film nummer 2, längtar redan! :)

Hade en super-mysig stund, det enda som saknades var Sara och en Cosmopolitan! ;)



11 kommentarer:

Kim sa...

Mäh åååå! Varför ska jag sitta och fundera över varför valutor inte har uppdaterats sedan 05/06 när du får kika på film?! Orättvist!

Jens sa...

Va glad jag blir! Jag tror att jag blir lika lycklig som du av att du tar dig tid och njuter av att vara hemma och mammaledig!!

Jennica... sa...

Kimman: Usch, kan bara säga att jag tycker synd om dig..... puss! ;)

Jense: Vad bra! Njuter gör jag, sedan blir det desto mer hektiskt när Jossan kommer hem.

Kim sa...

Nej, nu får jag faktiskt vinna drömvinsten. Så här kan man ju inte ha det!

Jennica... sa...

Hahaha!! Den vill jag med vinna! Jag tycker att det hade känts fint att sitta och kolla SATC på förmiddagen, gosa med bebis, mysa med stortjejen, dricka kaffe och allmänt bara ha det bra resten av livet! :)

Kim sa...

Även om du vinner drömvinsten så tror jag inte att Johanna förblir bebis resten av livet! I övrigt så! =)

Jennica... sa...

Hahaha! Ok, det har du ju iofs rätt i! :)

Unknown sa...

Jaaaaa jag hade gärna velt vara med!! Hojta till nästa gång du får en SATC ingivelse så skolkar jag från jobbet om jag kan :D
KRAAAAAM

Jennica... sa...

Jag kollar SATC varje morgon! :)

Unknown sa...

Oj vilken trevlig start på dagen. Hade jag gjort det hade jag nog inte direkt kunnat fokusera alls på jobbet sen. Kanske kan ta sovmorgon ngn dag och komma och få en trevlig start på dagen ;)

Jennica... sa...

Som tur är behöver jag inte koncentrera mig på något jogg! :P
Jag har börjat se boxen! Är klar med hela säsong ett och halva tvåan....började i måndags....ja, du ser ju hur bra det går för mig att koncentrera mig! :)