20 augusti 2009

Sömnig...

Sitter här och är lite sömnig. Skulle kunna gå och lägga mig, men då vet jag att jag blir ännu segare och det är alldeles hemskt att gå upp igen eftersom jag vet att det kommer att ske på grund av att Johanna vaknar, och inte för att jag vaknar av mig själv. Önskar jag vore en sådan person som blir pigg av kaffe, men jag verkar vara imun mot koffein. 

Just nu sover Johanna och jag sitter och myser lite framför datorn med just en kopp kaffe. Det är ju fortfarande gott, även om det inte gör mig piggare! :)

Idag är det andra besöket hos tandläkaren för Josefine. Det infaller precis när hon har lunch, så det får bli en liten picknick för oss innan jag kör henne tillbaka till skolan. Annars ingen plan för dagen direkt, är för trött för att engagera mig just nu känner jag. Kom ändå i säng i lite bättre tid igår, men klockan hann trots det bli strax innan tolv och det är för sent då man ska skutta upp klockan halv sju. I alla fall för mig. Jo, en sak till måste hända idag - jag måste träna. Det blev aldrig av igår, fick liksom inte ihop det med allt annat som skulle göras.

Nej, nu ska jag pyssla lite till med bloggen innan lill-fia vaknar. Hade velat piffa till den på något sätt, men känner att jag saknar kunskapen. Får fiffilura lite på det! :)

Hoppas ni alla får en fin dag! Här hos mig skiner solen, hoppas den skiner på er med!

Inga kommentarer: