05 augusti 2009

Sommardag

Idag blev det helt plötsligt en riktigt fin sommardag! Det var jag inte alls beredd på, trodde inte det skulle bli så fint som det blev. Det tog ett tag för mig att fatta, men när jag väl förstått så åkte filtar och solstolar fram! Innan dess hade vi haft en super-lugn och skön förmiddag i uterummet. 

Vi har utan att vi egentligen har bestämt det, fått in en bra rutin som passar både mig och Jens. Jag stannar uppe för att ge Johanna det sista målet mat, ungefär vid halv tolv, tolv någonting. Sedan går Jens upp med Johanna på morgonen för att ge henne mat då, ungefär vid 8-tiden. Det passar oss perfekt eftersom Jens är helt dödstrött på kvällarna medan jag gärna är uppe en stund då de andra gått och lagt sig. Jag tycker det är så tyst och lugnt i huset då! Men sedan sover jag väldigt gärna på morgonen, medan Jens hellre går upp och börjar dagen tidigt.

Så, som sagt.....när alla förmiddagsbestyr var avklarade så fick vi ut solstolarna! Till och med Jossan som allt som oftast kurar i sitt rum med dator och TV tittade ut! :)


Det här ser ju bra ut, men det var mest fotograferingsposering! Det var jag som läste för henne, hon läste inte själv! :)



När man är liten så är det mysigast att ligga under parasoll och kolla läget! (Hon ser lite flammig ut i ansiktet, men det är bara skuggor från parasollet....)


Alla paparazzis var ute idag! :)

3 kommentarer:

Kim sa...

Kolla så duktig Johanna är att ligga på mage! Nu var det då alldeles för länge sedan vi sågs igen ju. Den lillparveln växer ju så det knakar!

Ann-Charlotte sa...

Jag håller med Kim! Så fort det går. Hon kommer säkert att prata vid dopet också tror jag. Josefine hade ju mycket att säga. Kram!

Jennica... sa...

Ja, här går det undan!! Ni får komma ut och hälsa på snart! Det var som sagt alldeles för länge sedan! KRAM!!