04 augusti 2009

Simhallen

Igår var vi och badade allihop. Det var en regnruskig dag och det passade fint att åka till simhallen. Jossan har velat bada med Jens ett tag nu, och igår var det alltså dags och jag och Johanna följde med. Jag har ju sparat alla Jossans bebiskläder och så även hennes små badbyxor som hon hade på babysimmet. De passade Johanna perfekt!

Vi hade en super-mysig eftermiddag och Jossan badade, badade, dök och hade sig. Hon är jätte-duktig på att dyka, jag blev väldigt impad när hon dök hur snyggt som helst från trampolinen. Det hade inte jag gjort om man säger så.......

När det bara var en kvart kvar innan de stängde så fick Johanna göra sitt premiärdopp på simhallen. Och hon gillade det! Hon låg och mös och verkade helt obekymrad. I den lilla lilla bebispoolen så är där en liten "fontän" i mitten som gör bubblor. Jens drog henne över den, och hon rörde inte en min. Bara låg på rygg och höll i sina fötter och gnagde lite på dem! :)

Jossan följde med mig in i omklädningsrummet och Jens tog hand om Johanna. Hon gjorde ytterligare en premiär - nämligen duschpremiär! Hon har ju bara badat hittills, men det gick jätte-bra det med! Nu har hon badat i vår pool i trädgården, hon har badat i havet och nu i simhallen. En riktig liten badtjej, och snart ska hon börja på babysim! Riktiga badtjejer har vi!

2 kommentarer:

Kim sa...

Ni bara badar ni. =) Själv har jag inte premiärbadat i år än. Kanske det blir i Skottland... usch... lär vara TOKKALLT!!

Jennica... sa...

Usch, det låter inte som om man åker till Skottland för att bada. Det låter kallt!!