06 augusti 2009

Paddla kanot

Idag har vi varit och paddlat kanot tillsammans med Josefines två äldsta kusiner. Johanna blev passad av faster och farmor, så hon var i tryggt förvar. Det har varit en väldigt mysig dag och vädret var helt underbart! Vi paddlade i en å som ligger i närheten av där vi bor och det var såå vackert! Tänk att det finns en sådan pärla nära oss!

Allt gick väldigt bra och det blev många skratt! Jossans goa kusiner bidrog till många av dem. Det är lite speciellt att umgås med två tonårsgrabbar när man är van vid småtjejer! :)

"Vänster, vänster, vänster!" "Nej, höööger!" "Sväng sväng sväng!!" "Gasa!" "Bromsa!" "Gaaahhh!" "Neeej, vi åker in i vassen igeen!"

Men vi har haft en riktigt kul dag, och jag gör gärna om det igen! Nästa gång kan man ju prova att paddla åt andra hållet för omväxlingen, men det var så himla vackert och rofyllt att bara glida fram på vattnet. Det var väldigt mycket växtlighet runt ån, vilket gjorde det så väldigt vackert.





Här kämpas det på! Det var ju självklart lite tävling med kusinerna! :)

Det gäller att hålla tungan rätt i mun så att man svänger åt rätt håll och inte åker in i vassen eller ett träd!



Man blir hungrig av att paddla! Vi hade med oss en engångsgrill och grillade korv med bröd till barnen. Jag och Jens är ju fortfarande "GI:ga" så vi åt wraps med nötfärs, bönor, tomater, avokado - mums!!!

En riktig super-dag!!

2 kommentarer:

Kim sa...

Så mysigt det där! Nice att vara ledig! För min del blir det inte så mycket ledighet innan Skottland. Börjar jouren idag fram till kl 8 resdagen.

Jennica... sa...

Det var super-mysigt! Det ska vi göra om fler gånger. Usch då, massor med jobb kvar för din del. Men fatta så snabbt det kommer att gå, snart är ni på väg!! Riktigt avis!!! Hade så gärna själv kommit iväg någonstans.