18 augusti 2009

Johanna på babysim

Idag var det premiär för Johanna på babysim! Vi har ju provat att bada i vår egen lilla pool, i havet och i simhallen så vi visste ju att hon gillar det - och det gjorde hon även här! Det var en rätt stor pool och omklädningsrummen var anpassade för babysim, de var varma och hade flera skötbord. Till och med en speciell sort som man kunde ha i duschen! Och det roligaste av allt - hon fick ett eget träningskort! 

Hon var så söt i sina små rosa badbyxor! Det är Josefines gamla och är sådana som är avsedda för babysim, dvs de "håller tätt för olyckor". Jag tycker det är jätte-kul att Johanna kan använda dem hon också. Och de är så himla lika!

Det funkade bra att ligga på rygg också! Det gillade aldrig Josefine, hon försökte sätta sig upp som i en sit-up hela tiden! :)


Och här är hon, den stora söta tjejen som stolt övervakade lill-syrran!

Allt gick bra och alla var nöjda. Det var en väldigt trött liten tjej som däckade direkt i bilen på vägen hem. Det är kämpigt att simma! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är fantastiskt med babysim. Minns när vi var och tittade på Jossan. Hon var fullständigt orädd. Vi måste även komma och se på Johannas simkonster.

M/M

Anonym sa...

Va mysigt det ser ut!!
Nu när allt börjar återgå till det vardagliga, dvs männen jobbar, barnen är i skolan och på dagis vore det mysigt att träffas! Har du lust att komma hit någon fm och fika? Simon är på dagis tisd, onsd, torsd.

Vi kan väl höras!

Kram Malin

Jennica... sa...

Mamma & Pappa: Ni är såå välkomna! Det är faktiskt hur häftigt som helst.

Malin: Vi kommer jätte-gärna och hälsar på! Det är ju hemskt att vi inte har setts på hela sommaren! Jag slår dig en signal i morgon.