03 juli 2009

Underbar kväll

Igår avslutades en underbar sommardag med en underbar sommarkväll på en av våra favvisrestauranger, Pumphuset i Borstahusen. Restaurangen ligger jätte-fint i den lilla hamnen ända nere vid havet och den fina stranden. Man har utsikt över sundet och Ven och på andra hållet ser man de små söta gatuhusen. Själva restaurangen är ljus och fräsch och det var gott om plats för barnvagnen, vilket såklart är ett plus. Vi satt faktiskt inne och åt, trots den fina kvällen . Det blåste lite och det kändes lugnast att sitta inne.

Jätte-god mat fick vi, och jag och Jense lyckades vara lite GI trots allt. Båda två åt vi fisk med grönsaker. Jag hoppade över mina potatisar och Jens hoppade över sin risotto, och vips så blev det väldigt nyttigt! :) Jossan åt panerad rödspätta och hemgjorda pommes och var väldigt nöjd med det! Johanna fick "sitt vanliga" och även hon verkade nöjd.

Efter en kopp kaffe så gick vi en runda i hamnen och kände på vattnet. Vi bestämde oss för att om det är fortsatt fint väder i morgon så blir det en stranddag just där. Mysigt!

En super-mysig kväll för oss alla! Johanna (som sover bäst på kvällarna) sov gott i vagnen och vi andra tre kunde sitta och äta och prata i lugn och ro. Vi hade som sagt jätte-mysigt och satt och mindes olika semestrar vi haft, och så längtade vi till Cypern.

Coola Jossan i pappas solisar!



2 kommentarer:

Kim sa...

Mysigt! Själv hade jag också en skön kväll. Alldeles vindstilla i Lund och jag var nästan alldeles för varm i min t-shirt och mina tunna byxor fastän vi satt ute till halv elva. Jag kom hem en timme senare och då var jag fortfarande tokvarm. Gött!

Jennica... sa...

Härligt med sommar!!! Värme är underbart!