28 juli 2009

Jossans heldag

Igår hade vi en heldag tillsammans hela familjen och Jossan hade gjort ett schema för hela dagen! Det hela började med att vi åkte in till Malmö och gick till Build a Bear-affären. Josefine hade ju bestämt sig för att ge mig och Jens en nalle därifrån, och när Johanna blir äldre ska hon få den. Väldigt gulligt av henne tycker jag! Hon hade sparat pengar och allt....

Så sagt och gjort, efter mycket om och men, väljande och diskuterande så bestämde vi oss för en nalle-hund med fina kläder! Det är inte lätt, det finns massor med fint! :) Resultatet kan beskådas nedan!



Efter Build a Bear-besöket stod det lunch på Jossans schema så då gick vi och åt. Ingen kulinarisk upplevelse precis eftersom vi åt på det köpcentrum där Build a Bear-affären låg, men nu ville Jossan äta där och eftersom det var hennes dag så fick det bli så. En fika hann vi också med. Sedan bar det iväg till Babyland och där tittade vi på barnvagnar.....här hade jag och Jens lagt in detta som önskemål och det var helt ok! Vad många vagnar det finns! Det är en sittvagn vi ska köpa, som nästa vagn efter liggvagnen. En trehjuling vill vi ha. Det finns massor olika typer, men vi tror att vi hittade en vi gillar. Det blev inget köp dock, för det första kostar ju vagnar massor och för det andra ska vi kolla i någon annan affär också. Men det är bra att kolla runt lite och fundera på vad som kommer att passa bäst.

Egentligen stod det fika i stan på Jossans schema efter Babyland, men vi åkte hem istället. Alla var trötta och vi orkade inte köra in i stan igen. Väl hemma stod det på schemat att alla skulle vila lite var för sig! :) Hon har ett visst behov av egentid vår stora tjej! Så vi pysslade var och en med sitt ett tag och sedan åt vi middag.

Efter middagen stod det Singstar på schemat så det blev det! En masse! :) Jätte-kul!! Alla är med och skrålar för fullt! Det blev mycket Abba, Westlife, Roxette och Britney Spears....! Johanna var också med och hon gillade verkligen att titta på själva videon till låtarna, massor som rörde sig och mycket ljus i olika färger! Sedan somnade hon gott i oväsendet! :)



En jätte-mysig dag och jag tror och hoppas att Jossan hade det bra på sin dag!

2 kommentarer:

Kim sa...

Det låter verkligen som en bra Jossdag. Då förstår jag varför det varit så lugnt på bloggfronten. Snygg t-shirt har Jens också för övrigt! =)

Jennica... sa...

En annan anledning till att det är lugnt på bloggfronten är att min dator är inlämnad för reparation....som du säker läst. Vi har ju fler datorer men det är så mycket enklare att ha sin egen! Och visst är Jens fin! ;)