16 juli 2009

Härliga dagar

Det är härliga dagar! Slöa, slappa och sköna dagar. Inte mycket vettigt blir gjort, men mysigt har vi. Nu har min syster varit här ett par dagar och vi har också slöat och slappat! Hon har i och för sig varit duktig och pluggat lite, men mysigt har vi haft. Vädret har ju också varit härligt! Vi har spenderat mesta tiden i uterummet och ätit, pratat......och javisst ja, slappat! :)

Johanna har också passat på att charma in sig hos sin moster, som har övat på att bära henne inför dopet. Och på att parera kräkset.....hon tycker det är sådär..... :)



I morgon tänkte jag att jag skulle vara lite duktig. I alla fall göra en duktig sak. Som typ att rensa en rabatt eller stryka en del av strykberget. Det hade känts skönt. Det har varit lite för mycket slappande nu....det börjar tära på samvetet! :) Vissa duktiga saker gör man ju  i och för sig varje dag, utan att man "tänker på det". Som att fylla och tömma diskmaskinen minst en gång om dagen, tvätta och hänga tvätt, se till att Josefine och Johanna får mat under dagen, se till att Josefine kommer till sina kompisar, ge kaninen mat och plocka undan. Detta går av bara farten.

Vi får väl se vad jag hittar på i morgon! Det kan ju också bli super-fint väder så att jag bara måste sitta i solstolen och sola, och läsa lite bok och dricka lite kaffe! :)

2 kommentarer: