30 juli 2009

Blandat väder

Idag har det verkligen varit blandat väder! Ömsom ösregn, ömsom sol och tryckande värme och så lite där emellan!

Det är lugna sköna dagar. Jens har ju semester nu och det gör att det känns som semester även för mig, fastän jag är ledig i vilket fall som helst. Åhhh, vad jag älskar det! Parantes.... :) I vilket fall som helst är det sköna dagar. Vi sover länge, äter sen frukost och hittar på lite allt möjligt. Igår kväll var Nellie och Erik här på middag, vi hade super-mysigt! Satt ute i uterummet och åt gott (grillad hel forell!) och pratade. De har flyttat och håller på och renoverar, så det blev mycket renoveringssnack! Vi är ju också väldigt sugna på att fortsätta att fixa till det här hemma. Vi ska bara bestämma oss vad nästa projekt ska bli, tyvärr så kan man ju inte göra allt man vill samtidigt....

Idag har vi börjat fixa till vår häck. Det växer massor med ogräs där och det ser förfärligt ut, dessutom har ogräset tagit över och gör att det inte växer ut några grenar på häcken längst nere.


Före: såhär såg det ut i häcken innan vi började gräva och rensa.


Efter: Såhär ser det ut när Jens har grävt ut och jag har rensat. När vi är klara ska vi lägga dit en fiberduk och hälla över en massa täckbark. Förhoppningsvis så ska ogräset inte tränga igenom det - och vi ska slippa rensa! :)

På kvällen tog jag min dagliga powerwalk tillsammans med Johanna. Helt plötsligt öppnade himlen sig och det började vräka ner! Snabbt på med regnskyddet och ut i skogen brevid vägen och ta skydd under en tall! :) Det funkade faktiskt och vi klarade oss från att bli dyblöta!




Inne bakom regnskydd och filtar fanns denna lilla goding!

Inga kommentarer: