29 juni 2009

Sommarhelg!

Det har varit en skön helg med sol och värme! Skönt att det fick lov att vara fint väder över helgen också, inte för att jag bryr mig (haha!) men det har varit skönt att få njuta i solen hela familjen tillsammans! Inte för att vi ser Jossan så mycket.....hon leker med kompisar hela tiden, både hos oss och hos dem. Men det är ju bara kul! 

Vi har njutit av att äta alla måltider utomhus, Jens har klippt gräset, vi har varit ute och powerwalkat tillsammans, Jossan har badat badat badat, vi har läst och allmänt bara myst! 

När det är sol måste man ju såklart ha solhatt! Här är en jätte-fin rosa solhatt med elefanter på som vi har fått av min kompis Jessica. Jag tyckte den såg så stor ut, men när jag provade den nu så var den nästan för liten. Synd, den är jätte-fin och har ett stort och bra brätte! :)



Syrrorna har också myst mycket ihop! Johanna är så glad för sin storasyster och skrattar bara hon visar sig......men inte när kameran kom fram! Vi gjorde vårt bästa men icke!! :)


Envisa barn! :)

Nu sover lill-mysan och den stora mys-tjejen är hos en kompis. Perfekt läge för mig att få sola lite, det verkar alltid komma något i vägen när jag sätter mig ner. Barn, lunch osv osv. Men nu tänkte jag att nu har jag chansen......men nähä! Moln, ingen sol och nästan lite kyligt i luften.....Hallå!!!! Dumma sol, hit! Plats!

4 kommentarer:

Kim sa...

Åååå så söt man kan vara i solhatt! Ni verkar ha det så mysigt, nåja bara 9,5 dag kvar till semestern för min del! ;)

Jennica... sa...

Det låter ju inte dumt! Vad har du för storslagna planer denna gången? Kanske komma ut och bo hos mig ett par dagar?!

Kim sa...

Jag har inte jättemånga planer, kanske hälsa på Kicks någon dag, se lite tennis i Båstad någon dag så jag kommer gärna och bor hos dig lite. I veckorna har jag ju liksom ganska lite planerat. :)

Jennica... sa...

Då så! Då är det bokat! :)