12 juni 2009

Skolavslutning

Idag har det varit skolavslutning för Josefine, nu är det sommarlov! Men det var inget kul avslutningsväder. Fyy vad det regnar, det har hållit på oavbrutet sedan i natt. Tråkigt när alla barn (och vuxna) har klätt sig fina. Nu fick vi rusa och hoppa mellan vattenpölarna för att ta oss in till skolan. Men men, en fin avslutning var det!

En mysig tradition som de har är att alla barn i klassen får en ros av fröken. På rosen finns ett foto och en mening som beskriver barnet. Denna mening läser fröken upp högt och barnen får gissa vem rosen tillhör. På Jossans stod det "Glad sommar önskas klassen gymnastiska storasyster!" Hon har ju blivit storasyster under detta läsåret och hon har nog pratat ganska mycket om min graviditet och nu om hennes lillasyster. Gulligt!



Avslutningskläderna har hon själv valt. Det blev en vit klänning med svarta fjärilar, vita tights och silvriga sandaler. Som kronan på verket lånade hon min silvriga väska! :) Hon var super-fin!! Väldigt mycket Josefine.





Sandalerna var riktigt fina och finns faktiskt upp till storlek 38 på Din Sko, så kanske slår även jag till på ett par!

Min mamma, pappa och syster var också med på skolavslutningen och efteråt så följde de med hem på fika. Vi åt jordgubbar och drack kaffe, mumsigt och super-mysigt!! Tur att vi åt jordgubbar, det var väl det enda som kändes somrigt. Annars så hade vi tända ljus och tittade ut på regn och rusk!

1 kommentar:

Kim sa...

Nu är dagen slut och jag är också slut! Kanonbra fika har jag fått iaf!